15.1.16

I live my day as if it was the last

1 2 3 4 5 Mijau! Voisin ylistää Lindexin alet! Löysin maailman söpöimmät alusvaatteet, jotka maksoivat yhteensä huimat 11euroa! Ruusukultaiset kengät ovat New Lookin alesta! Kevättä odotellessa.. Mutta ei se talvikaan pahasta ole, musta on kuoriutunut kahvin ohella tee hiiri. Keittiöstä löytyy päärynä suklaa teetä, karamelli vanilija teetä ja vadelma mansikka teetä. Kaikki todella hyviä.
   Mun lempiväriksi on eksynyt Burgundy. Lyötyy kenkää, lompakkoo, takkia kaksin kappalein, paitaa, neuleita ja pipoa. Vähä  överi! Kaulahuivin kun löytäisi..  Olin viikonloppuna Turussa katsomassa ystävieni jääkiekkopeliä, ensimmäinen kerta kun olin heidän mukanaan ja varmasti menen uudestaan!
  Btw, löysin kirpparilta (kiitokset Nooralle) Ovikoristeen ''Vaihdoin mieheni kissaan, ei huono'' Tuo on ihan järkyttävän ruma mutta niin hauska, että oli pakko ostaa se ja laittaa ulko-oveen. Mitäs tykkäätte? Hintaa oli huimat 4 euroa.

2 kommenttia:

  1. Aivan superihanat nuo Lindexin alusvaatteet ja New Lookin kengät! Mistä oot muuten ostanut nuo harsot tohon sängyn yläpuolelle? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tilasin sen Ebaysta :) oikeasti toi on "hyttysverkko" :"D

      Poista