7.9.15

DIY: Lipaston maalaus

b1 b2 b3 b4 b5 b9 Ostin itselleni valmistujaislahjaksi Forssan Fidasta noin 40 eurolla vanhan lipaston. Lipaston lakkaus oli kulunut ja sen väritys oli kamala. Sain aikaiseksi etsiä kaupoista kalustemaalia ja päädyin ostamaan Tokmannilta Värimyllyn Akva maalin. Hintaa tällä oli 12 euroa. Maalin vaatimuksina oli perus valkoinen väri, sekä maali oli mahdollista ohentaa vedellä. (Kalustemaaleja kun on paljon erilaisia ja niitä ohennellaan erilaisilla aineilla.)  Hinta ei ollut päätä huimaava. Pensseli myöskin on ostettu Tokmannilta! 
  Ihan ensimmäiseksi hion hiekkapaperilla ja lopuksi hiomakoneella. Pyyhin pölyt ja ohensin maalin ja maalasin ensimmäisen kerroksen. Seuraavana päivänä hioin uudestaan lipaston ja maalasin uudestaan. Lopuksi ystäväni Pia tuli maalaamaan tarkasti koko lipaston ja odotin taas seuraavaan päivään, kunnes se oli kokonaan kuiva ja valmis käyttöön. 
 Jos joskus innostutte maalaamaan huonekaluja, muista suojata hyvin lattiat ja jos hiot, hanki itsellesi hengityssuoja, koska pöly on haitallista hengittää.

4 kommenttia:

 1. Lipastosta tuli tosi hieno!
  Kakkoskuvasta päätellen sulla on ripsipidennykset, missä oot käynyt laittamassa ja oletko ollut tyytyväinen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)) Ja joo on! Hyvä ystäväni tekee nämä mulle aina ja olen ollut tosi tyytyväinen.

   Poista