14.8.15

How to fix broken eyeshadow

eye1 eye2 eye3
eye4
Koska YouTube on täynnä ''Näin korjata rikkoutunut luomiväri'' -videoita, päätin linkittää postaukseen jonkun toisen tekemän videon. Mulla on ollut kohta 3-vuotta Gina Tricotin musta luomiväri joka on mun lemppari luomiväri. Suojelen ja pidän sitä kukkaa kämmenellä koska tietääkseni ei Gina valmista enää kyseistä luomiväriä (korjatkaa jos olen väärässä!!)
 Voin suositella jokaiselle Ginan luomivärinappeja, koska ne nyt vaan sattuu olemaan niin hiton hyviä ja pigmenttisiä luomivärejä. Mikä parasta, luomiväri on mattamusta!
  Kävipä pari viikkoa sitten niin pahasti että se  tippui maahan. SHIT!! Olen tähän asti vitkutellut korjauksen kanssa, päätin sen vihdoin ja viimein toteuttaa.. Kaikkea mitä tarvitset tähän on: Jonkilainen sekoitustikku, itse käytin metallista kynsinauhatyönnintä. Muista myös tärkein osa, eli alkoholi! Itse laiton ihan perus viinaa.
  Ennen kuvien ottoa luomiväri oli isommissa könteissä jotein tuhosin sen. Muista siis silputa ihan pieneksi jauhoksi. Kaada alkoholi ja sekoita kunnolla. Anna kuivua. Odota seuraavan päivään ja luomiväri on melkein kuin uusi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti