30.6.15

HIMOS JUHANNUS 2015

omgSe oli sitten siinä. 3 päivää ilman sisävessoja. Tässä oli mun ensimmäiset festarit, mutta eivät viimeiset. Regina, Pia & minä nukuimme kuuden hengen teltassa ja oli onni että saatiin tuo teltta mukaan, koska yöllä ja päivällä satoi vettä. Missasin puolet esiintyjistä mutta ei haittaa, oli niin hauska reissu! Suosittelen jokaisen ihmisen käymään edes kerran jossain festareilla.
 Lauantaina, viimeisenä iltana pimahti päässä  ja menin hyppäämään Benjihypyn!! Hyppyä kuvailisin sanoilla: Hirveä, kamala, siisti, hullu ja uudestaan kamala. En oo koskaan jännittänyt noin paljoa kuin siellä korkeuksissa, haukoin henkeä ja katselin maisemia kunnes olinki jo hyppäämässä. Jos saisin niin kyllä hyppäisin uudestaan! (Kaverin kanssa, yksin se oli aika hullua) Hypyn jälkeen fiilikset oli aikamoiset. Itkin ja nauroin samaan aikaan koska adrenaliini. Yleensä en tee koskaan noin mitään hullua mutta suosittelen jokaisen joka pystyy ja uskaltaa mennä hyppäämään koska YOLO!!! Artisteista tsekkasin Teflon Brothersin, Petri Nygårdin (Jonka keikalla aloin poraan?????) Jari Sillanpään, Popedan, Elastisen, JVG:n & Kaija Koon. Vaikka välillä satoi vettä niin se ei kyllä ketään näyttäny masentavan. Loppujenlopuks fiilikset aika hyvät, vaikka väsytti paljon.

Lipun hinta oli n.105€ johon sisältyi telttapaikka. Auto teltan viereen parkkiin jotta voi pitää arvotavarat siellä, oli 40€  

Miten teillä meni juhannus? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti