17.10.14

I Love Me Messut 2014

b1 b4 b2 b3 b5 b6 Lähdin tänään Helsinkiin 7 bussilla ja saavuin Kamppiin 9 aikoihin.  Ruokaa jostain ja sit Rautatieasemalle hakemaan junalippua ja nokka kohti Pasilaa Messukeskusta! Messukeskuksessa on tänä viikonloppuna Kauneus/Muoti/Terveys/Koru&Kello/ Luonnollisesti Messut. Olen odottanut jo 2 vuotta mahdollisuutta päästä messuille ja mulle koko messut olivat Pettymys. Kiersin koko paikan 2 tunnissa, otin kamerallani vain _14_ kuvaa. Mielestäni jotkut näytteilleasettajat olivat tönkeitä ja tylsiä. Johtu varmaan siitä kun oli ensimmäinen messupäivä. Mitäs kaikkea ostinkaan messuilta? Lävistyspallon. Kyllä, kaikkea kyllä myytiin mutta mielestäni jotkut tuotteet olivat ihan älyttömän kalliita. (Näin Ebayn orjana tottunut halpoihin meikkeihin) Ei ollut messuissa mitään uutta ja ihmeteltävää. (Ainoo oli joku punainen mehu mikä maistui vanilijalle.) Mä olen niin pettynyt. En kyllä aio mennä ensivuonna. Vai johtuiko se sitten siitä että menin yksin.

Ainoa hauska koko messuissa oli että sain plastiikkakirurgille 100 euron lahjakortin :D Ja jonkun toisen plastiikkakirurgin mimmit oli niin leikeltyjä että HUHHUH. 
Mitäs mieltä te olette olleet messuista? 

3 kommenttia:

 1. Wow, olis varmaan pitäny itsekin mennä kyseisille messuille, kuvat nimittäin aivan huikeita.,.. Mutta toisaalta, jos noi olivat noin pettymys niin harmi! :s

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, noh sua voi onnistaa ja voit tykätä :D Ei siinä mitään menetä (muutakun rahaa)

   Poista
 2. ooo vähä kiva toi lahjakortti! Mitä aattelit tehä sillä?

  VastaaPoista