1.5.14

Makro


Jihuu makrokuvia on niin ihana ottaa!! Löytyy niin paljon kaikkenlaisia yksityiskohtia ja haluaisin ikuistaa niitä kuviin. Tässä nyt parit otokset :) 

huhu on kyllä tullu täsä lähiaikoina paljon valokuvauspostauksia :D

6 kommenttia:

 1. oooo ihania kuvia ja ihana uusi ulkoasu :') x

  VastaaPoista
 2. Oon hakemassa vorssaan kans media-assariks. Voisiksä tehä jonkun pienen postauksen, et mitä sun päivään siellä kuuluu? Minkälaisia juttuja teette?

  Oisko sulla mitään vinkkejä millanne se ennakkotehätävän täytyy olla? Millasen sä teit sillon joskus? Olis kiva saada jotain "inside" tietoo ennenku menee sinne haastatteluun.

  T: salainen ihailija :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei ihanaa että oot hakemassa! Media puolla on niin rentoo ja siellä saa toteuttaa itteensä! Hmm voisin mä jotain ehkä tehdä =) täytyy kattoo!

   Ja ennakkotehtävää en valitettavasti tiedä, se on kai erilainen joka vuosi :o Mä tein semmosen kollaasin itestäni missä oli about 3-4 kuvaa itestäni!

   Ja haastattelussa, ole oma ittes, innostunu asioista ja kerro esimerkiks mitä sä haluaisit oppia, onko sulla tulevaisuudensuunnitelmia media-alle liittyvää yms, hymyile ja ole positiivinen. Jos oot ujo, niin ylitä ittes! Mä olin itse hieman ujo mutta ajattelin että kyseessä on ala mihin mä haluan niin pistin tuulemaan ja olin oma itteni ja höpötin paljon!
   Älä sano haastattelussa sun ennakkotehtävätyöstö että se nyt on vaan tommote tein nopee. Jos et oo tyytyväinen siitä, älä kerro sitä =) Voit kyllä esimerkiks sanoo että kyllä pystyt kyllä parempaan tai jotain! =)
   Älä stressaa, ole luova ja oma itses :)

   Terveisin: Mulla oli vikana yhteishaussa Forssan Media-ala, ja tässä sitä ollaan opiskelemassa jo toista vuotta =)

   Poista
 3. ooooi ihania kuvia!! :)

  VastaaPoista