6.5.14

graduationdress

valamisKohta on taas aika valmistua, mulla se on kyllä edessä vasta ensvuonna. Keräsin Nellyn sivuilta mun lempparimekkoja, mitä voisin pitää itse, kun sitten valmistun (jos valmistun)
Mikä olisi teitin unelmamekko? 


!!Kuvat kopioitu Nelly.Comin sivuilta!!

8 kommenttia:

 1. itelläni seuraavaan valmistumiseen vielä pari vuotta aikaa, mutta mekkoja on silti päässyt ostelemaan kaksinkappalein, sillä ensiviikonloppuna äidin 50v juhlat ja kuun lopussa pikkusiskon ylioppilasjuhlat :) Tuosta sun kokoelmastas ehdoton lemppari tuo musta vasemmassa reunassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. noni. olispa itelläki joku kiva syy käydä ostamassa juhlamekkoja :--D

   Poista
 2. Aivan ihana toi vasemmassa yläkulmassa oleva kukkamekko! Mulla tosin on jo valmistujaismekko, sellainen valkoinen pitsinen ihana, mutta voishan tuollaisen laittaa tilaukseen ihan kesämekko tarkoituksessa..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe niin voiskin, itte aattelin tilata sen kesämekoks, sittenkun se joskus tulis Alennukseen =) kauheen kallis semmoseks perus mekoks!

   Poista
 3. tee postaus erilaisista hiustyyleistä? :) vaikka "etuhiukset" letitettynä sivuun ja pinnillä kiinni jne? :) Vai ootko kokeillu sellasia? sopis sulle ja sun tyyliin varmaan hirmu hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon joo kokeillu, ja voisin mä tehdäkkin! Kiitos ideasta :)

   Poista
 4. ooh toi kukkamekko *_* ja toi vasemmassa ylekulmassa oleva on kans tosi kiva + vasemman alakulman hopea ! Tosi kivoja mekkoja :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. todellaki toi kukkamekko ♥♥ noi kaikki on kyl ihania.. ääk voisin kyl niin omistaa noi kaikki hihi

   Poista