19.4.14

Cats & Flowers

khukkia kihha Khukkiaw MURR aakukkasia IIMOUS khuuukk kisssssa puipui lishu Huhhuh mikä lauantai! Oon ollu niin energinen vaikka jalat pettää. Kävin tänään 3 eri kirpparilla - tuloksetta, pääsiäis pizzalla Koti Pizzassa, siskon luona ja kaupassa juur silloinkun siel on kaikki muutkin. _ja_ autoin iskää remppauksessa. Ansaitsen kyllä monta suklaamunan! ( :D )
 Ostetiin äiteen kans parit pääsiäiskukkakimput ja ajattelin ottaa niistä kuvia, koska kukkasia on aina niin ihana kuvata!!! Kissoista puhumattakaan. Lissu nukkui eilen mun jalkojen vieressä, mikä on nykyään sen lempipaikka aina iltaisin. Oli niin väsynyt katti kun oli ollut pesulla. (Lissu kävi ulkona eilen ja sen meni tassut ihan likaseks, niin piti  koko katti pistää pesulle) Vierailevina kissoina on joissakin postauksissa nähty pullea kolli kissa Simo, sekä kissa jonka nimeä en koskaan muista (Yrjö??) Joka on siskoni kihha.
Mutta  mitäs tässä. Ensviikko taitaa olla yks mun vuoden tärkeimmistä viikoista. Sen saa nähdä sit.  Maanantaina pieni kuvauskeikka ja loppuviikko koulu koulu ja koulu. Sais kesäloma tulla jo!

Mitä mieltä ootte kuvista? Iskeekö teihin kissat ja kukkaset!?

4 kommenttia:

  1. aivan ihania nää kuvat ♥

    VastaaPoista
  2. Voi miten nättejä kukkaiskuvia! Ihan kesäolo tuli näitä katsellessa :)

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista