19.3.14

Wanties

keskenkollaadiPöö! Mitä teille kuuluu? Tein pari viikkoa sitten kollaasin mitä haluaisin, mutta postaus venyi ja venyi kunnes sain tänään aikaseksi julkaista sen täällä. Tuossa kollaasissa on tiivistettynä asiat joita kovastikkin kotiuttaisin.Olen ehkäpä kotiuttamassa uutta kameraa! Saan hyvästellä Canon EOS 350Deeni, joka on palvellut hyvin, mutta olen ehkä kehittynyt kamerasta. Uusi runko tekisi terää.
Onneksi Expertissä on vain 800€ haluamani runko!

Rakastuin Polyvoressa ihanaan kukkakuosimekkoon, olisin tilannut sen melkeinpä heti. Kunnes huomasin  mekon olevan Amerikan nettisivuilla, ei Euroopan. Joten siinä meni se mekko. >:(
Ebaysta tilasin itselleni jo pigmenttisiä luomivärijauheita! Hintaa oli kyseisillä puteleilla 2€
Kotiudutan pian myös Henkkamaukasta tilatun mustan hameen, jossa on kukkasia! Käväsin Ideaparkissa pari viikkoa sitten, ja jäi harmittamaan kun en ostanut sitä. Kiikutin ostoskoriin! (muistakai ettiä netistä alennuskoodeja henkkamaukan nettisivuille. Maksoin hameesta 17 euroa posteineen.) Ilman alennusta hame olisi maksanut 20€ Joten kannattaa etsiä alennuksia.

Kuvat: Forever21, Ebay, H&M,Google, Persunmall,nelly.com


muistakaa käydä osallistumassa alla olevassa arvonnassa!

4 kommenttia:

 1. Millä sä teet nää sun kuvakollaasit? (:

  VastaaPoista
 2. Ootko käyny ny hetkeen Ideaparkin henkkamaukassa? Ne oli vissiin just laajentamassa sitä ja hirvee tungos ja en ikinä uskois sanovani mut: LIIKAA VAATTEITA. Siis tosi ahtaita välejä ja siis toooooooosi paljon vaatteita. Ei niitä kaikkia jaksanu ees kattoo. Olis menny tyyliin 5 tuntii kattoo kaikki mitä siellä oli. Mut joo kiva toi mekko ja minkä merkkisiä noi luomivärit on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei oo mitään hajua mitä merkkiä on :D http://www.ebay.com/itm/370882776572?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 tossa on kyseiset putelit mitkä tilasin. Ja mulle tulee shoppaillessa aina ihan törkee kuuma ja heti ku pääsen henkkamaukkaan sisään niin mun tulee ihan törkeen kuuma. Siis siellä on ihan kauhee tunkkanen olo ja semmote ahdistava. Kävin about 3 viikkoa sitten Ideaparkissa ja kyl siellä hieman oli enemmän kaikkee. ja joo siellä on tosi ahtaita välejä :D Sitkun haluis katsoo jotain kivaa niin ei pysty kattoon ku joku on edessä:D

   Poista