4.3.14

New Clothes

asdfvgbhnjmk,mkjnhbgvf wiuhjhssdfghn mnjhbgvfd qwertgyhujikl ertgyh pu Pusmau! Sain tänään kuvattua tässä lähiaikoina ostetut vaatteet! Uusimpana on tänään ostettu armeijapaita. Kävin pitkästä aikaa Kakstasossa ja huh olipas siellä paljon kaikkea, suosittelen käymään. Sunnuntaina käväsin uuden kirppis Mainion avajaisissa. Siellä oli niin tungos että kiersin todella nopeasti pöydät ja rekit. Mukaan tuli silloin tuo pitsipaita ja Vero Modan mustavalkoraidallinen paita.
Ehkä coolein ostos on tuo Estradeurin ''folio'' hame! Mun piti pistää toi uutenavuotena päälle mutta harmikseen hame ei kerennyt tulemaan sikseen. Hame oli tuolloin alennuksella ja oli pakko kiikuttaa ostoskoriin. Hame on ihana päällä mutta vetoketju meni ekan käyttökerran jälkeen rikki.. Hame on 100% Polyuretaania (tiettekstei semmote kerniliinan tapane) Niin jos siihen vähänki esimerkiks kissa raapasee niin jää törkeet jäljet..
Hame ei pääse kunnolla oikeuksiinsa kuvassa joten _lupaan_ asupostausta kyseisestä vaatteesta ;) 

4 kommenttia:

 1. Täydellinen tuo hame! Ja tuo mustavalkee paitakin on ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh niin on! Onneks toi mustavalkee paita oli noin halpa, en muuten olis kiikuttanu sitä kassalle 8D

   Poista
 2. Ihania löytöjä oot tehny :) Itse tykkään kierrellä kirpputoreja, kun sieltä löytyy melkein aina jotain kivaa ja halvalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JepJep! Kirpparit on kyl niin mahtava juttu ♥ Itse löydän kans aina kaikkee siistiä!

   Poista