1.3.14

My Room details

b1 b5 b3 b6 b4Aloin eilen siivoomaan  huonettani ja tein isinkanssa kauan puhutun vaaterekin huoneeseeni.Kävimme hakemassa Tarjoustalosta kettingin ja koukkuja. Tanko on vanha verhotanko. Paksut henkarit ostin joskus Ikeasta ja noi ohkasemmat ovat Tarjoustalosta ja noi on tosi hyvät! Ohkaset ja tuo musta osa on kumia, ei lähde vaatteet helposti liukumaan alas. Vanhat timanttiset jouluvalot sopivat kivasti rekkiin mukaan. Laitoimme myös mulle mustat verhot ikkunaan. Koskaan ei ole ollut verhoja mulla tässä huoneessa :D
Meikkipöytäkin sai uutta! Laitoin tommoisen ledijutun teipillä kiinni, Ikeasta toikin ledijuttu hommattu kympillä. Pinnipurkin on sisko löytänyt kirpparilta ja toinen purkki on H&M Homesta. Huone on vielä hieman kesken (roskat lattialla) Muuten tämä on valmis! 
Huomenna meen tsekkaamaan uuden kirppiksen, joka avataan tänne Forssaan. Avajaiset alkaa 10 ja tsekkailin sieltä jo tänään kaikkea siistiä kun vein parit kynsilakkani ja puhelimenkuoret myyntiin. Jos menette Kirpputori Mainioon niin pöytä 112 ! Sieltä voi löytyä myöhemmin jopa mun vaatteita 8)

2 kommenttia:

  1. oii ihana tää sun blogi :3 mistä toi bart paita on? se on tosi kiva :)

    VastaaPoista