24.2.14

Summer and Spring OutfitsOutfit 6
Outfit 7
Puspus, olen ollut edellismaanantaista asti kipeä mutta ollaan jo voiton puolla! Mulle iski hirveä kurkkukipu ja päänsärky, loppuakohden se paheni niin paljon, että koko kurkku oli turvonnut enkä pystynyt nielemään oikein mitään. Join öisin teetä jossa oli törkeesti hunajaa, sain edes vähän unta. Torstaina ja perjantaina olo oli kaikista pahin. Kurkku turposi ihan törkeesti ja pelkäsin sen menevän umpeen. Kävin terveyskeskuksessa tutkituttamassa kurkkuni mutta ei mitään löytynyt. Hitto teki mieli itkeä ja huutaa kun mitään ei muka löytynyt ja kipu yltyi, buranalla menin koko viikon... Noh, nyt alkoi hirveä yskiminen ja päänsärky.. Kyllä tää tästä!

En ole mielestäni kirjoittanut pitkään aikaan ja kuvaaminen on vähän jäänyt flunssan ja kiireiden takia, niin ajattelin pistää teille pari kollaasia, mitkä tein Polyvoressa.  Kevät ja kesä asukollaaseissa löytyvät 2014 vuoden kevään/kesän värit! Itelleni löytyi pari lempparia tän vuoden kevään väreistä.  Tän kevään värit löydätte Pantonen sivuilta KLIK

Löytyykö teidän lempparivärejä tän vuoden muotiväreistä? ;)

       !Follow me on polyvore!

6 kommenttia:

 1. Tykkään tästä postauksesta todella paljon =). Voitko tehdä kasvonaamio postauksen ? Kirjoittaisit ohjeen ja kertoisit mihin se auttaa ym. =). Ei mulla muuta.

  VastaaPoista
 2. Aa ihania värejä, en kestä! Harmittaa vallan, että tuli viimeksi kaupoilla ostettua vain tuttua ja turvallista mustaa :--D Mutta nyt on syy sitten lähteä vielä uusiksi kiertämään kaupat ja etsimään tällasia ihania väripilkkuja. :)

  http://rosamarian.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hhaha aina löytyy hyvä syy käydä shoppailemassa ;)

   Poista
 3. Aaaaa mistä noi mekot on?!?! Ihania♡

  VastaaPoista
 4. eka mekko täältä http://www.forevernew.com.au/womens-dresses/lucille-lace-overlay-dress-21939801?colour=Light+Blue ja toka mekko http://www.lilyboutique.com/shop/whats-new/seaglass-flounce-designer-dress/ täältä! :)

  VastaaPoista