22.1.14

Waiting for the fire to light

b2 b1//Paita Vero Moda //Hame H&M// Neule H&M //b3 b4Ajattelin viihdyttää teitä muuten kuin vain asukuvilla. Mulla oli edellisviikko aika vilkas joten oon tälläviikolla ottanu hieman rauhallisesti. Huomenna menen tosin ystävieni kanssa salaatille. Olen tällä viikolla stressanut tän päivästä lyhärin kuvausta Linikkan koululla sekä viikonloppua ja kun enää viikko niin alkaa työssäoppiminen. Odotan kyllä innolla sitä.

On mulla kyllä ihanat kissat. Lulu on niin pullukka vaikka se syö melkeinpä yhtä paljon kuin Lissu. Kummatkin nukkuvat yleensä vieressäni öisin. Aina aamuisin Lulu tulee viereeni kehräten ja istahtaa melkein naamani viereen nukkumaan. Oikein harmittaa kun joudun nousemaan sängystä, enkä voi jäädä makoilemaan Lulun kanssa.  Lissu sitten taas iltaisin käppäilee mahan päällä ja tulee puskemaan naamaani ja jää köllöttelemään siihen. ♥ Onko teissä blogin lukijoissa paljon kissaihmisiä?

Enää 5 lukijaa tarvitaan että pistetään arvonta käyntiin!! Voin vähän lupailla, että palkintoon kuuluu jotain turkoosia, kultaa ja pinkkiä !

Nyt  takaisin Homeland sarjan pariin, koukuttava tv-sarja ! 

2 kommenttia:

 1. täällä yksi kissaihminen! :)

  http://tsiigaatvoittajaa.blogspot.fi/2014/01/101.html - haluaisitko käydä kyselemässä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee !! Käyn pistämässä pari kysymystä 8)

   Poista