19.1.14

Silver Pink Nails

b1 b2 Huhhuh! ''Pitkä'' homma takana, tein tänään kaverilleni Lauralle rakennekynnet ja mielestäni onnistuin hyvin, vaikka Laura oli vasta 3 ''Asiakkaani''  Itselle on toki helpompi tehdä raksuja ja tässä oli haastetta, Tein viimeksi syyskuussa kaverilleni kynnet. Joten oli oikein hyvä taas reenata tätä. Muoto kynsissä meni hieman värigeelin takia mutta olen tyytyväinen lopputulokseen.Sopivan överit! Mulle onneks saapui juur Ebaysta 12 glitteripurkkia , ja tossa viimesessä kuvassa näkyy ne jotkut glitteripurkit. Mulla on lisääkin hilepurkkeja mutta olen laittanut ne johonkin hyvään piiloon. Yleensä tilaan glittereitä Ebaysta koska halvalla löytyy!

12 kommenttia:

 1. oi, ihanat kynnet! :))

  ♥ http://tsiigaatvoittajaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. ihanat! mitä geelejä käytät ja kestääkö ne hyivn kynsissä?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuule, voisin kirjottaa mielipiteeni näistä romaanin verran mutta lyhyesti: Käytän yleensä Mereneidin geelejä. Hintaluokka on mielestäni ehkä kallis mutta plussana on että mereneidin geelit ei kuohu. Todella hyvät geelit. Alus, rakenne ja päällysgeelit ovat juuri hyvät! Sitten mulla on ndedin geelejä ja joudun säilyttämään niitä jääkaapissa koska ne kuohuu ja kuohuu iha törkeesti! VAIKKA ne on siellä jääkaapissa, jos oot alottelemassa raksujentekoa niin suosittelen tilaamaan Mereneidiltä. mereneidiä käyttää myös jopa ammattilaiset ;)

   Poista
 3. Oiiii vähän ihanat!!! T. Juulia

  VastaaPoista
 4. Harrastatko mitään muuta näiden kynsitouhujen ja valokuvaamisen lisäksi?:) Ootko esim. jossain seurassa? Tosi ihana blogi sulla!!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ja en harrasta oikein mitään ''kunnolla'' :D

   Poista
 5. Itse tilaan ebaysta lähestulkoon kaikki rakennekynsi tarvikkeet... Huomaa kyllä että osa ei ole aina sitä mitä toivoo, mutta olen löytänyt muutamia vakio tuotteita jotka ovat kyllä todella hyviä! :)

  Ps. Ihanat kynnet olet tehnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, aina saa vähän arvailla onko hyviä vai ei : D Ja kiitos paljon !

   Poista