3.12.13

† Lately...†

pui
Juuri äskettäin kultaset oli menossa nukkumaan.  Näitä kenkiä on jo kauan ootettu. Nyt ne on mulla!  Piposeni sekä törkeen ruma ilme  Join elämäni ensimmäisen Starbucksini  Onneksi Ebay on olemassa.  Kisulit eilen.  Lissu ja lähipose!  Joululahjalista ja seksikkäät magneetit.

2 kommenttia:

 1. Oon seuraillu sun blogia aina joskus, mutta eilen mulla toúli joku innostus alkaa lukemaan kaikki sun postaukset alusta asti. Siinä samassa huomas kuinka paljon olet kasvanu ihan ihmisenä ja kuinka oot kehittyny valokuvauksessa muodissa yms.
  Yks asia kuitenki nousi päällimmäiseks. Se kuinka pukeudut. Tietysti ihminen saa pukeutua niinko haluaa ja sellasiin vaatteisiin kuin omaa silmää miellyttää. Mutta jos sulla on kerta noin nätti ja muhkea vartalo, miks peittelet sitä isojen vaatteiden alle?
  Oon myös lukenut kaikki kommentit siinä samassa mitä sulle on tullu erilaisiin postauksiin. Eniten varmaan sun vartalosta, hiuksista, kasvoista yms. Älä anna tollasten kommenttien vaikuttaa siihen miten ilmaiset itseäs tän blogin ja pukeutumises kautta! :) Olet todella kaunis ja pirtsakan oloinen ihminen, jos joku sanoo muuta niin so what?
  Vaikutat tosi mielenkiintoiselta persoonalta ja vaikka blogisi on ns. "perus teinihömppä" eikä sun blogissa oo sinänsä montaa syvällisempää postausta niin silti monet tätä jaksaa lukea. Minä mukaan lukien. :)
  Halusin vaan sanoa, että uskalla rohkeasti olla oma kaunis itsesi, äläkä anna typerien anonyymien kommenttien haitata sun menoa. Älä huolehdi liikoja ja anna mennä vaan!

  Hyvää joulun odotusta sulle Anniina! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua kiitos tosi koskettavasta ja ihanasta kommentista!! Ja käytän siksi peittäviä vaatteita koska en halua näyttää mun vartaloani mitenkään. Mua itteeni ällöttää jos jollaki mun kokoissella näkyy makkarat joten en itse halua että mulla näkyy mitkään makkarat jne. Siksi käytän mahdollisimman löysiä vaatteita. Mulla ei oo tarpeeks itsetuntoo käyttää vähänkään kireitä vaatteita joten mulle tulee paljon rennonpi ja itsevarmempi olo kun pystyn peitteleen sitä mitä häpeen!:)

   Poista