4.9.13

Lissu & Lulu

 photo m1_zps5d25b166.jpg photo m2_zpsd0b8abfa.jpg photo m3_zpse37ae4bf.jpg photo m4_zpscefba709.jpg photo m5_zps006a57de.jpgEn ole tainnut esitellä meidän uutta karvaista vauvaamme, Lulua. Lulu on meidän toinen kissa, joka asustelee  nyt minun, Micken ja Lissun kanssa. Lissu on syntynyt toukokuussa ja Lulu kesäkuussa. Joten aika pentuja ovat vielä. 
Kissarakkaus lähti siitä kun haaveilin mulle ja Mickelle kissaa. Aikaa meni kai puoli vuotta kun sain sitten Miisun.Oh god kuulosti siltä että synnytin sen. 
Noei. Lissu on vilkas,iloinen,leikkisä kissanpentu, kuin taas Lulu on pullea, ahmatti, laiska kissanpentu.
Jännitti hyvin paljon kun toimme Lulua meille. Kissat sähisivät ekat 3 päivää, ja nyt ovat melkein parhaat kaverukset. Lulu leikkii Lissun hännällä ja tietysti on niitä rajuja leikkejäkin. Koko ajan on pieni pelko että jotain sattuu, mutta koskaan eivät ole kynsineet toisiaan. 
Ekana päivänä Lulu nukkui vieressämme, myös Lissukin.Kaikki neljä samassa sängyssä.
Lissu ja Lulu ovat maailman ihaninpia kissoja. En koskaan voisi luopua niistä♥
Kummatkin ihania persoonia, kuin omia lapsia. Oon aina ollut sitä mieltä että omaa lasta en halua, niin kissat sopivat aivan mainiosti mun vauvvoiksi. Odottelen innolla Lulun & Lissun kasvua. Lissu on kasvanut aika paljon täällä meillä ollessaan.

Mulla on nyt ihana pieni perhe♥

19 kommenttia:

 1. ku noita kissoja noi hamstraat nii kai oot tajunnu et ne elää sen 20v eikä pari vuotta niiku joku pupu tms ..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kanit voi elää helposti yli kymmenen vuotta, jos niitä hoidetaan hyvin

   Poista
 2. Voi tsiisus! En tiennykkään että jos halusin kaksi kissaa, niin se on hamstraamista. Ja kyllä. Olen tosiaan tiennyt että kissat elää todella pitkään. Ja mun mielestä on ihanaa että ne elää kauan, kasvaa ja kehittyy. Ja totaa, puput elää yli 2vuotta. Älä tule puhumaan asioista mistä et tiedä..

  VastaaPoista
 3. Omg toi ano :D Ihanat kisulit <3 Mäki haluun :c Mut taidan olla allerginen kisuille ku Villen siskolla käytii ni heti nenä tuhisee ja silmät kutisee.. Mutta niin söpö Liinu on, et pakko kokoaja pitää sylissä jne :D Kissat on ihania :)

  VastaaPoista
 4. Meitin äiti on kans allerginen mut sille ei tullu mitään isoo allergiaa esim miisusta, et riippuu tietty ihan kissasta! Ja kissat on todellaki ihania::3

  VastaaPoista
 5. Mun tietääkseni kissoja tai muitakaan kotieläimiä ei tarvii pitää koko loppuelämää.:D Kissoja annetaan pois ja myydään jos tulee este tai ei voi pitää itse jostain syystä, ja yleensä omiin eläimiin kyllä kiintyy senverran ettei niitä haluu turhaan pois laittaakkaa:D Valoja päälle jo anonyymi:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep!!! Mutta kissoistani en halua koskaan luopua! ellen sitten tule joskus allergiseksi tai tapahtuu jotain muuta!

   Poista
 6. Siis mulla on varmaan mennyt ihan ohi, sä ja micke siis asutte yhdessä, omassa asunnossa? :D Ois kiva saada jotain asuntopostausta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha no en oikeestaan asu virallisesti, vielä!

   Poista
 7. Eiii tätä kissakuumeen määrää. :( Niin ihania! Ollaa harkittu kolmannen kissan ottamista, mut ei taida kämpän neliöt (tai hermot.. :D) viel ihan riittää. Ehkä joskus. :)

  VastaaPoista
 8. Oonha määki allergine mut mun kisusta oo mittään saanu :D -sonja & vilikisu (jeesus)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, joillekkin ei tuu, mut tarkotin jos saan niin paaht allergiat että en pysty oleen olleenkaan samassa huoneessa, mikä on kyl aika harvinaista kun en oo yhtään allerginen kissoille :)

   Poista
 9. Mun on kyl pakko kysyä kuka on antanu sulle 8 viikon ikäsen pennun.... Luovutusikä ku on vähintään 12 8------D mut ihania ovat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pakko sanoa tähän että olen lukenut netistä että jossain tapauksissa voidana antaa 8 viikkoisia. ja ihania on :) Lissu oli 12 viikkoinen kun tuli meille. Lulu 8 viikkoinen

   Poista
  2. kaikki tapauksethan on yksilöllisiä mutta yleinen luovutus ikä on se 12 :3 ei se kissa siitä kuole mutta joillekin "lapsosille" voi olla liian aikainen erota emosta. ja juu tarkoitin siis yksinään Lulua :D seurailen sut :3

   Poista
  3. Jep! ja kiitos että aloit seurailemaan :)

   Poista