11.9.13

Jenni

 photo 1_zps29721156.png photo 2_zps82afbbe1.png photo 3_zps4df34a08.jpg Olin tosiaan koulun studiolla kuvailemassa koulutehtävääni kuvia. Lehden kantta oikeastaan.. Tiesin alusta alkaen että kaverini Jenni tulee mun malliks. Onneks hän suostu ja saatiin aivan törkeen upeita kuvia! Tässä nyt on parit kuvat. On tosi onnistuneita. Jenni näyttää ihan mallilta 8)
Jennin meikkasin minää jee! Oon  tosi jee- fiiliksellä kun noi meikit onnistui tositosi hyvin! jee!

10 kommenttia:

 1. miks toi paita tarvii olla noi ?:D
  luomivärien rajat on aivan liian tasaset, oisit edes häivittänyt tota mustaa tosta, näyttää siltä että se musta alue ois laitettu tussilla :D...

  Mutta miks kuvasit lehden kanteen kuvan, millanen tehtävä niiku se muute on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi paita oli mun ykspaita, pistettiin se niin ettei jennin näkyis rintsikat :D ja pistin tahalleen tolleen ne... Ja niinkun viimesestä kuvasta huomaa. Että ne on häivitetty, keskeltä valkoinen ja musta.

   Ja koska se oli koulu tehtävä. Tehdä lehden kansi. Ottaa malli, kuva. Muokata siitä esim joku muotikuva ja sit keksiä nimi, sit perus kaikki mitäsiihen lehteen sisältyy yms.

   Poista
 2. olisit kummiski voinu vähän häivyttää tuota mustaa väriä :) näyttää vähän hönöltä.. enkä tiiä yritikkö laittaa jotenki kissamaiset silmät. hyviä kuvia on muuten! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin tahalleen noin tommoset. Ne on kyl hieman häivitetyt. Ja keskeltä tietysti häivyttäny olen.

   Poista
  2. Luomivärien ei aina tarvitse olla häivytetyt. Häivytyksellä saadaan vaan utuinen smokey-efekti. Kun taas voi jättää jyrkänkin rajan, jolloin meikeistä tulee ihan erilainen tunnelma :)

   Poista
 3. kuvien laatu on kyllä todella hyvä ainakin näin ei-ammattilaisen silmään =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihi kiitoksia! Harmi vähäsen että Blogger ja kaikki facet yms huonontaa laatua :C

   Poista
 4. Harmi, Jenni on oikeasti tosi kaunis, mutta nää kuvat eivät ihan imartele ;(

  VastaaPoista