16.8.13

Idols 2013

 photo ykkoumlneeeen_zps0925b7cc.jpg photo kakkoneeen_zpsb33bafa4.png photo taumlaumlennenmaumlkkii_zps7d34fc2e.jpg photo kolomonee_zps94157fcf.jpg
Ah mun eväät. Energiajuomaa ja nenäsumutetta, mitä?! Okei mulla on siis ihan karsee flunssa, joten ainoo oli allergiseen nuhaan nenäsumute, eikä se auttanut yhtään :C

Mää en tiä miks mun naama kusee niin täydellisesti tona päivänä mutta ei se mitään. 
Lähdin Toten ja Astan kanssa Torstaina tampereelle Idolssin koelauluihin. Oli oikeen muistettava päivä. Paljon eri ihmisiä ja uusia tuttavuuksia ja todellakin jännitystäytteinen päivä!
Tosiaan, toi yks kuva on otettu meitin kohdasta missä jonotettiin. Heikki Paasonen viihdytti meitä kaikkia ja pisti musat pyöriin! Otettiin pari TV otosta ja kameramiehet käveli ohi ja  me sheikattiin siinä ihan hullun lailla. Oikeestaan Totte ja Asta veti kauheen mega tanssin ja yhtäkkiä meitin takana seisoo Heikki sanomas meille et tulkaa tekin mukaan! Otettiin kamat ja käveltiin koko Idols koelaulutyyppien ohi ihan jono eteen, En tie sit mikä siinä oli mut päästiin onneks ekojen joukossa lauleskelemaan tuotantotiimille! 
En päässyt jatkoon mutta mua se ei haitannut! Oli kiva nähdä jotka pääsivät eteenpäin, joten se jatkoon pääsy ei pilannut fiiliksiä yhtään!
Mentiin parin tv kuvauksen jälkeen shoppaileen Koskikeskukseen ja käytiin mäkissä ottamassa välipalaa kun oli niin karmee nälkä ja jano. Ostin ekaa kertaa päärynäsuklaa pirtelön ja ah toi pirtelö on hyvää!
Käytiin myös radiokirpparilla ja tuli sieltäkin ostettua pari vaatetta! Lisäilen kuvia myöhemmin ostoksistani!

11 kommenttia:

 1. hyvä ettet päässy jatkoo, jos oisit päässy ois hyvä sarja jääny kattomatta !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja mua kiinnosti tää asia ihan saakelisti :D ps. pääsin jo telkkuun ,) joten varmasti tuun pilaamaan sun päiväs.

   Poista
 2. Hei cool! :D Ei siis se, ettet päässy jatkoon, mut onneks otit sen hyvin. :) Koska se jakso tulee ku laulat!? Haluun nähdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis en päässyt tuomareiden eteen, ensin piti laulaa tuotantotiimille, jos siittä pääsi jatkoon niin sit pääsi tuomareiden eteen :)

   Poista
 3. Uteliaana kysyn et minkä laulun lauloit?:) Ja harmi kun et jatkoon päässy,meet uudestaan vaa koittaa ens vuonna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. https://www.youtube.com/watch?v=tOZmrvTSYSk ton biisin lauloin ja ei se nyt maailmankaatava asia onneks ollut :) ja Katsoo jos jaksaa!

   Poista
 4. Voisit tehdä tänne videon missä laulat ton biisin?! :)

  VastaaPoista
 5. pääsikö sun kaverit jatkoon :)?

  VastaaPoista