23.4.13

photoooos


 photo b2_zpsd704b30c.jpg

 photo b3_zps81205650.jpg photo b4_zps6f7e60d3.jpg photo b5_zpsb61dfecf.jpg Hoh! TOsi siistejä kuvia saatiin tänään aikaan. Kiitos maailman kivoimmalle Jaspille.
Jasminin kanssa on kaikista kivointa kuvata, johtunee varmaan siitä että hän on mun luokkalaisist niinku läheisin. Mulla on ihana luokka<3

Otettiin kuvia koska ei ollut oikeestaan mitään tekemistä sekä oltii puhuttu viikonloppuna että tarviin uuden bannerin, noh tossa se nytsit komeilee! 
Joku kysy anonyyminä että laihdutanko minä?
vastauksena: Yritän. Viime Torstaina olin Bodypumpis, Sunnuntaina  kuntouimassa, eilen salilla ja huomenna pitäis mennä Zumbaamaan! Lauantaina ois ilmaset jumpat. whii. Iltapalaks oon vetäny pelkästään porkkanaa :D
Kyllätää tästä. Kaikki karkit yms heset kebut ihan kaikki tommoset oon jättäny pois. Koulussa syön normaalisti että jaksan olla siihen puol neljään asti. Koulunjälkeen katson kyllä mun syömisiäni hieman. Pienestä asiastahan kaikki lähtee! 
hihhi

ps. Naurettiin Jaspinkaa tota ekaa kuvaa : D tissit iha vammaset :D:D:D:D

14 kommenttia:

 1. oisot paljo nätimpi ilman tota huulikoruu..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. huulikoru on ihan ok mut toi pallo on ehkä vähä turhan iso tohon ylähuuleen (:

   Poista
 2. Jos haluut nopeesti tuloksia niin suosittelen vähentämään leivän syöntii ja jättämään lautaselta perunat, riisin ja pastan pois (tietty kohtuudel välillä). Ja korvaa noi proteiinilla (kanamunat, raejuusto, liha, rahka). Ja koska kuituja ei saa unohtaa niin kuituja saa helposti hedelmistä. Ite tykkään tehä blenderissä smoothiee (mango, banaani, mansikka, maitorahka ja rasvatonmaito)! Ja muista syödä päivän aikana tarpeeks monta kertaa (vähintään neljä), mutta pieniä annoksia ja juoda tietty vettä :)

  Alku voi tuntuu vaikeelta, mutta iteltä toi lähti käyntiin ihan huomaamatta. Ei kannata olla sillä asenteella, että on pakko saada tuloksia, koska sillon se motivaatio ei riitä vaan sillon sortuu helpommin herkuttelemaan. Tärkein kuitenkin on ruokavalion muutos ja se liikunta alkaa vaikuttaa vasta sitte, ku on saanu elämäntavat kuntoon :) Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kIItos:) ja smoothiet on järkyn hyviä! ja joo, yritän tosi kovasti mut oon vasta niin alussa että kylläse kai kohta lähtee menemään hiljalleen :)

   Poista
  2. Mut usko vaa, että pelkällä roskaruuan lopettamisel ja jatkuvan karkin mässäilyn lopettamisel on oikeesti vaikutusta :) Ja salilla kannattaa tehä nii paljo kaikkee, ku jaksaa eikä lopettaa tunnin päästä! Ainahan se on helpompaa jos on joku kenen kanssa alottaa toi, mutta loppujen lopuks yksin on helpompaa, koska sillo jos toinen repsahtaa, niin sitte repsahtaa helposti itekki! Ja kannattaa muistaa kanssa tarpeeks pitkät yöunet :)

   Poista
  3. Juu, karkkia en syö! enkä mtiää roskaruokaa, mul on kaveri joka on käyny salil jo 3 vuotta niin se jaksaa olla kauan ja itse mut suostutteli salille yms:D

   Poista
 3. juu ymmärrän oot forssast, mut voitko vittu jättää noi "irvistys" kuvat pois. et oo yhtää nii qma ko luulet, 3x kertaa pahempi ku yleensä vaikka normi naamaski jo naurattaa xd taas jotai huomiohuora toimintaa HEI KAIKKI KUULKAA MÄÄ LAIHDUTAN !!!!!!!!1111

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. huomiohuora XD kirjotan blogia. saan kertoo blogissani itse mitä haluan. mene muualle inisemään jos vaikutan sun elämääs noin vitusti. Ootpas säälittävä. Älä tuu lukemaan jos ei pätkääkään kiinnosta:D

   Poista
 4. Voitko sitte tehä videon ku tanssit/teet jumppaliikkeitä

  VastaaPoista
 5. Nätti :).. Pidän paljon kuvistasi. =) Kiva blogi sulla. Itse myös pidän blogia ja jos haluat mennä kattoon sitä, antaa vaikka jotain vinkkejä palautetta niin tosta pääset sinne. Tsemppiä jatkoon. :)

  http://ssusuuu.blogspot.com/2014/01/taman-paivan-asu-ja-viikonloppu.html

  VastaaPoista